Ügyfeleink mondják...

 

"Kerestem segítséget, s hosszas keresgélés és negatív tapasztalat után, végre megtaláltam a megfelelő embert, aki segít az oldalamat gazdaságosan hirdetni. Hozzáértését mindenkinek ajánlom figyelmébe." (T. Tibor)


"Mióta Ö kezeli a kampányaimat, forgalom növekedésem lett. Precíz, pontos, ötleteket ad! Örülök hogy rátaláltam. Lassan 10 éve segíti munkámat! Köszönöm Gabi!"  (A. Lászlóné)
 

"Az AdWords kampány kiváltotta az összes újságos, szórólapos hirdetési formát, amire eddig költenünk kellett." (B. Rómeó)

"Mióta Gabira bíztam a hirdetéseim kezelését, megtöbbszöröződtek a megkereséseim. Ő az élő bizonyítéka annak, hogy az Adwordshöz magas szintű profizmus kell, hogy valóban jól működjön." (L. István)
 

"CPC, CTR, konverzió... ? Nekem ez egy kicsit magas, de a nagyobb látogatottságot, forgalmat és bevételt, azt hiszem, már senkinek sem kell magyarázni! Cégünk első AdWords kampánya Gabriella nevéhez fűzhető, akinek a minden apró részletre kiterjedő figyelme meghozta webáruházunk számára a várt forgalom- és látogatottság-növekedést." (K. Ferenc)


"Megbízható és lelkiismeretes! Mindig a cégem érdekeit nézi és folyamatosan javaslatokat tesz a kampány jobbá, hatékonyabbá tételére. És bónuszként még kedves is :)" (L. Norbert)


„Előzőleg egy másik cég kezelte Adwords hirdetéseinket, de amióta Gabi csinálja, tényleg látszik az eredmény. Jóval több megkeresés érkezik a céghez.” (A. Bálint)


"Cégünk fejlődésében sokat segített a közösségi marketingben nyújtott segítsége! :)" (T. István)


"Amióta elindult az Adwords kampány, fel kellett vennem egy munkatársat, aki csak az online rendelésekkel foglalkozik." (K.  Gábor)